Прозрачната рокля на Криси Тейгън, за която всички говорят

Криси Тейгън винаги успява да привлече внимание на светски събития, защото знае как да се облече така, че да накара всички да говорят за нея.
И ако на афвърпартито след Оскарите Криси Тейгън се довери на Oscar de la Renta и се появи в една доста интересна и изрязана рокля, то на партито на Бионсе и Джей Зи малко след това, бившият модел заложи дори на още по-провокативно облекло.
Криси Тейгън разкрива своите “белези от повдигане на гърдите” в дръзка прозрачна рокля. Съпругата на Джон Леджънд се опитва винаги да е много искрена с последователите си в социалните мрежи и за пореден път доказва колко е директна. Криси сподели няколко свои снимки от “златното парти” на Бионсе и Джей Зи след наградите, които разкриват малко повече от очакваното.
“Когато светкавицата покаже белезите ти от повдигане на гърдите”, пише под кадрите в Instagram 38-годишният модел, след което в секцията за коментари добавя: “Всички увеличавате образа, мога да го усетя!”
На въпросните кадри Тейгън носи прозрачен черен корсет на бранда Jasmin Erbas. Криси е съчетала дръзкото горнище с прозрачна пола, украсена със бродерия в златисто и черни сандали с каишки на глезените и на много висок ток.
Що се отнася до нейните “белези от повдигане на гърдите” и въпреки увеличаването, феновете така и не успяха да видят какво точно има тя предвид, като един пише: “Аз наистина не виждам нищо друго, освен едни много красиви гърди.”
Тейгън често говори гласно за своите козметични процедури, като преди няколко месеца разкри в Watch What Happens Live с Анди Коен, че си е правила операция на гърдите три пъти. “Чувствам, че работата с гърдите никога няма да приключи и никой няма да разбере колко пъти съм ги повдигала, поставяла, изваждала”, разкрива тя през януари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В какво Пиърс Броснан се призна за виновен

В началото на ноември миналата година стана ясно, че докато е снимал новия си уестърн Unholy Trinity, Пиърс Броснан се е възползвал от възможността да посети националния парк “Йелоустоун”. По време на разходката си там обаче е нарушил правилата за посетителите. На територията на парка има множество предупреждения с насоки към […]

Subscribe US Now