Сузанита и Марк се награбиха след раздялата СНИМКИ

Разстоянието, което раздели за известно време Сузанита и новата й любов – националният рекордьор по хвърляне на копие Марк Славов, явно е било прекалено и за двамата. Още при завръщането си те така се награбиха насред едно от пловдивските тепета, че на околните свят им се зави.

“Together is Better”, пише Марк под снимката, която сподели в профила си в социалните мрежи. И макар да изглежда, че двамата са луди влюбени, засега поддържат някак връзка от разстояние, тъй като спортистът се подготвя във Финландия.
Не е за вярване какво направи Сузанита заради новия си СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от YUNG VENXM (@markslavov)

Кога точно е започнала връзката между Марк и Сузанита обаче, все още не е съвсем ясно. Навръх нейния рожден ден гаджето й я наричаше “любов”, като добави, че тя е изкарала от него най-доброто.
Сузанита най-после показа гаджето СНИМКИ 18+
Както е известно 28-годишният Марк е с цели 9 г. по-голям от щерката на Орхан Мурад, но както добре сме се убедили от публичните прояви на скандалната изпълнителка, това е последното, което би я притеснило. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от YUNG VENXM (@markslavov)

Сузанита направи на 2 стотинки новата на баща си СНИМКА
Наскоро пък, майката на Сузанита разкри в интервю, че дъщеря ѝ е имала 3-4 гаджета досега. А самата тя заяви за новата си любов Марк, че той е мъжът, който я е “изправил”. Изводите си вадете сами./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от YUNG VENXM (@markslavov)

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа се съблече за сефте, но показаното отврати мрежата СНИМКИ 18+

Поп фолк певицата Андреа май искаше да направи голям ефект, но всъщност постигна обратен ефект и вместо да изуми всички със сексапил и заоблени форми, всъщност ги възмути. Причината е нещо покъртително, което по-бдителните й фенове видяха от кадъра. Всъщност са две любопитни неща, които очевидно не са пипвани с […]

Subscribe US Now