Уволниха Петканова от “Гласът на България”, мястото й ще заеме… СНИМКА

Александра Петканова е изхвърлена от екипа на “Гласът на България”, а вероятно в това решение се е намесил бившият й съпруг Даниел Петканов, който е част от екипа на bTV като водещ на “България търси талант”.

Мястото на моделката е дадено на една певица, която от година се изявява в друго шоу на същата медия. 
Атрактивната, очарователна и винаги усмихната Прея се присъединява към лицата в предстоящия сезон на „Гласът на България“ и ще бъде новият водещ на „Гласът зад кадър“.  Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува „в свои води“ в новата си роля на V-репортер.
“Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията „Гласът на България“. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея“, споделя вълнението си Прея.

„Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно – за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се“, добавя тя.
Певицата, която е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях, поема щафетата от Алекс Петканова и с бодра, музикална стъпка ще влезе зад кулисите на „Гласът на България“. Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу на bTV и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях.
Новият, девети сезон на „Гласът на България“ ще бъде в ефира на bTV тази есен, а снимките за него предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия „глас на България“ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови стратегии за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата зрителите на bTV ще разберат съвсем скоро. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор – Иван Тишев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата мъка на дъщерята на Елвис Пресли

Близо две години изминаха, откакто Лиса Мари Пресли изгуби едно от най-ценните неща в живота си – своя син Бенджамин Кеоу. Внукът на легендарния изпълнител Елвис Пресли си отиде едва на 27 години. При това след като реши сам да сложи край на живота си. Оттогава насам 54-годишната Лиса изчезна […]

Subscribe US Now