Раджуа ал-Хюсеин – съпругата на йорданския принц Хюсеин сияе в напреднала бременност

В кралския двор на Йордания са в трепетно очакване. Престолонаследникът принц Хюсеин се ожени миналото лято за саудитката Раджуа ал Саиф, а това лятото двамата вече очакват първата си рожба.
30-годишната принцеса сияе все повече с напредването на бременността си. В един от последните си публични ангажименти тя отново успя да привлече погледите, блечена в карамелена на цвят рокля Max Mara.
Раджуа придружаваше съпруга си принц Хюсеин на посещение в йорданската компания Digitales, която създава съдържание на социални теми. Аксесоарите й също бяха на италиански дизайнери – чанта Fendi и обувки Miu Miu.
Йорданският кралски двор официално съобщи новината за бременността на принцесата през април. В съобщението се уточняваше, че бебето се очаква да се роди през лятото. За момента не е съобщен полът му.
Принц Хюсеин е най-големият син на настоящия крал на Йордания Абдула Втори и кралица Рания. Раджуа, която вече носи фамилията ал Хюсеин, е дъщеря на покойния президент на саудитския концерн Al Saif Group, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън не спира да работи, макар и от разстояние

Появата на Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън успя да вдъхне надежда на всички, които се притесняваха за здравословното й състояние. Да, тя продължава с превантивната химиотерапия, но явно се чувства достатъчно добре, за да поема някои официални ангажименти. Сега обаче 42-годишната принцеса на Уелс се е отдала на заслужена […]

Subscribe US Now