След признанието на Ралф Шумахер – тежките думи на бившата му съпруга Кора

Преди малко повече от месец Ралф Шумахер успя да изненада всички с признанието, че има връзка с мъж. А след като всички вече сме наясно със сексуалната му ориентация, не закъсня и реакцията от страна на бившата му съпруга Кора, за която бе женен цели 14 години – до 2015 г.
Оказва се, че тя явно е имала подозрения за това дали съпругът й не харесва и представители на същия пол, които сега вече са доказана истина. Но докато са били семейство Ралф Шумахер винаги е отричал подобни твърдения и дори й е казвал да посети на психиатър, щом мисли така. По думите наКора, тя е била в неведение за факта, че състезателят има връзка с френския бизнесмен Етиен и разкритието за нея е било като “пробождане в сърцето”.
Бившата госпожа Шумахер ядосано заяви в свое интервю и че е много бясна, защото е пропиляла най-хубавите си години с Ралф – нещо, което той явно не е заслужавал. Освен това се чувства използвана и се чуди за какво още може би не е бил честен към нея, както и дали въобще я е обичал.
А малко след нейните думи дойде и неговият отговор. В своя защита той я обвини в лъжа и публикува чатове между нея и половинката му Етиен, в които още миналата година тя им честити връзката и им пожелава да са щастливи. Дори й е било казано, че двамата са сключили брак, за което и решава да ги поздрави, обяснява Daily Mail.
“Колко жалък трябва да е човек, за да публикува незаконно лични съобщения в WhatsApp, за да прикрие истината”, попита реторично Кора в профила си в Instagram след постъпката на бившия си съпруг.
По думите й, Ралф Шумахер й е представил своята половинка като негов “помощник”, затова й е прибегнала до този ход с написаното, за да провери истината. Очевидно всеки има своята истина и всеки може сам да избере на кого да вярва.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарил ли е Илон Мъск Tesla Cybertruck на Рамзан Кадиров

Войната между Русия и Украйна става повод за разпространяването на много фалшиви новини и внушения, които имат за цел да наклонят везните в една или друга полза. През последните дни в социалните мрежи и най-вече в X се разпространява видео, в което се вижда как Рамзан Кадиров, кара Tesla Cybertruck с монтирана картечница на […]

Subscribe US Now