Австралия в очакване – крал Чарлз и Камила пристигат след месец

В последната година в британското кралско семейство се случиха безпрецедентни неща – двама от най-важните му членове публично разкриха здравословните си проблеми. И докато Кейт Мидълтън преди дни разкри, че е приключила химиотерапията си, крал Чарлз все още не е.
Вероятно и това е причината при предстоящето му посещение в Австралия през октомври да има организирани срещи с най-популярните специалисти по онкология в страната.
Чарлз и съпругата му Камила ще пътуват до Австралия и островите Самоа от 18 до 26 октомври, като това ще е първото им посещение там в качеството им на монарси, както и първото присъствие на Чарлз на Срещата на премиерите от Общността на нациите като крал.
“И в двете страни ангажиментите на техни величества ще се фокусират върху теми, свързани с Австралия и Самоа, както и върху аспекти от работата на краля и кралицата”, се казва в официално съобщение на Бъкингамския дворец.
Така например кралят ще се срещне с пожарникари, за да научи повече за борбата с пожарите в страната, а Камила ще се включи в събитие в библиотеката в Сидни. Двамата заедно ще посетят и няколко ботанически градини.
Проф. Джорджина Лонг и проф. Ричард Сколайър са двамата специалисти по меланома (рак на кожата), с които ще разговаря Чарлз. Заболяването е сред най-разпространените видове рак в Австралия.
От Бъкингамския дворец уточняват, че въпреки желанието на крал Чарлз да включи и посещение на Нова Зеландия, заради препоръките на лекарите му това няма да се случи, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко пъти в месеца е нормално да правим секс спрямо възрастта си

Добре знаем, е сексът е съществена част от всяка връзка, без която просто нищо друго не върви. Но често ни се струпват ежедневни неволи, различни проблеми, стрес, заболявания или други предпоставки, които ни карат да оставим интимното общуване на заден план. А от няколко години се отчита тенденция, че младите хора […]

Subscribe US Now