Как фен ядоса Григор Димитров в Шанхай

Григор Димитров  се представя отлично на Shanghai Masters и днес трябва отново да го видим в действие. Българинът трябва да се изправи срещу Якуб Меншик.
Победа ще класира тенисиста на четвъртфинал в турнира. Но една неприятна случка извън корта привлече вниманието както на медиите, така и на феновете на Димитров.
Видео, споделяно в социалните мрежи, показва как след победата над Алексей Попирин Григор Димитров напуска спортното съоръжение, но съвсем логично е заобиколен от много фенове.
И докато повечето са там, за да се снимат с тенисиста е евентуално да вземат автограф, то един фен си навлече гнева на българина, пише Sportskeeda. От видеото се вижда как някой изблъсква в гръб Димитров, което ядосва много тенисиста.
Той тръгва заплашително към виновника, посочвайки го на охраната. Очевидно действията на фена наистина са вбесили Григор Димитров, защото не сме свикнали да виждаме подобни реакции от негова страна. Той винаги се е славел със сдържания си нрав.
Но случката е показателна, че всеки човек има граница на търпение, а този фен е успял да достигне до тази на най-добрия български тенисист.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Big Brother 2024 - кои са участниците, които прекрачиха прага на Къщата

“Говори Биг Брадър” – с тази реплика преди точно 20 години се постави началото на телевизионната риалити мания и в България. Предаването, което за пръв път се появява на екран в Нидерландия през 1999 г., завладява родния зрител като никое друго заради липсата на сценарий, изолацията на участниците, непринудените скандали […]

Subscribe US Now