Атанас Колев смени професията, вече ще заработва на паркинг СНИМКА

Рапърът Атанас Колев сподели в Инстаграм, че е започнал нова работа на паркинг и това първоначално накара последователите му да онемеят. 

Шегата си я бива, ако става въпрос за първи април. Но сега на никого не му се стори забавна новата професия на гаджето на певицата Лидия. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Atanas Kolev (@atanaskolev_official)

“Започнах работа като лампа на паркинг, тук съм на първия ми работен ден”, пише Наско Колев към фотото. Феновете му обаче са се заиграли с текста и изглежда, че доста момичета искат Наско да им свети. “Супер си, ела да ми светиш вкъщи”, “Нямам лампа в спалнята. Ела да поработиш малко при мен”, “Няма да откажем по едно осветление и във Велинград”, “Наско, ела малко да ми посветиш и на мен”, гласят малка част от палавите асоциации и желания на разкрепостени фенки, които канят Наско директно в домовете си.
За тяхно огромно съжаление Наско няма да ги посети, тъй като е доста сериозно обвързан с певицата Лидия. Двамата не крият любовта си и се опълчиха дори на Галин, който е продуцент на певицата и твърдо против взаимоотношенията й с варненския рапър./show.blitz.bg 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Крайното решение на H&M

Всички сме хора и грешим. Понякога на човек му хрумва идея, които смята за добра, но пък в последствие може и да окаже, че е сгафил. В подобна ситуация попадна модната марка H&M, която наскоро пусна колекция с чанти, ризи и суичъри с лика на Джъстин Бийбър, както и с […]