Горещо! Ани Хоанг лъсна чисто гола на СНИМКИ 18+

Половинката на режисьора Люси Иларионов – певицата Ани Хоанг, без свян се съблече чисто гола в социалните мрежи. Певицата от виетнамски произход шашна последователите си с голо дупе. 

Прави впечатление, че Ани е изрисувала голяма част от тялото си с татуировки. Но не това прикова вниманието на нейните последователите, а голото й малко барабанче. 
 

Ани Хоанг е закрила голата си плът отпред с чаршаф, но съвсем умишлено е оставила задните си части открити, за да могат да й се насладят всички в мрежата. 
Голите кадри подействаха като опиат на някои от мъжете в приятелската листа на певицата и тя съвсем открито й написаха доста вулгарни съобщения. “Как искам да те любя”, “Ако знаеш какво ти мисля…”, “Сега ще събувам розови сънища с теб”, “Ще мастурбирам на твоите снимки”, са само малка част от пиперливите коментари под горещите кадри на певицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сериозни проблеми за семейство Кардашиян-Баркър

Сватбеното щастие на Кортни Кардашиян и Травис Баркър не продължи дълго. След като двамата се жениха на няколко пъти – първо в Лас Вегас, после с граждански брак и накрая с пищна церемония в Портофино, Италия, сега семейството се изправя пред трудности. 46-годишният Баркър беше откаран по спешност в болница […]

Subscribe US Now