Как Кейти Пери накара всички отново да я обсъждат и гледат към нея

От доста време вече не сме чували нова музика от Кейти Пери. И това е напълно разбираемо предвид годините, които певицата прекара като съдия в American Idol.
Миналият месец обаче тя изненадващо обяви, че напуска предаването след цели седем сезона и намекна, че други неща заемат голяма част от времето ѝ.
“Обичам Idol толкова много, това ме свързва със сърцето на Америка, но чувствам, че трябва да изляза и да почувствам този пулс в моя собствен ритъм. Планирам някои неща за тази година. Ще бъде много, много вълнуваща година, допълни Кейти Пери пред Джими Кимел в неговото вечерно шоу.
Докато 39-годишната певица най-вероятно вече подготвя нова музика, е намерила време и да отиде на събитието Billboard Women in Music Awards. И именно там е напомнила колко дръзка може да бъде.
Визията на Кейти Пери определено е провокативна и доста в нейн стил. Заложила е на облекло в червено в две части, като горната е корсет, а долната – пола, под която се подават черните прашки на изпълнителката. Допълнителен акцент към визията ѝ е и пеперудата, която се забелязва върху кожата ѝ в долната част на кръста.
Смелия си тоалет певицата е завършила и с няколко бижута – перлени обеци и огърлица. Косата ѝ е прибрана на дълга конска опашка, а акцент в грима ѝ е червеното червило.
Снимки от събитието Кейти Пери е качила и в Instagram профила си, като към тях пише закачливото описание: “Ти си моята пеперуда, захарче, бейби”, което е текст от песента “Butterfly” на Crazy Town и очевидно е препратка към пеперудата от визията ѝ.
Според феновете е съвсем възможно пеперудата да загатва и за предстоящ музикален проект на певицата, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кога ще видим Майк Тайсън отново в действие

Джейк Пол влезе в света на бокса като на шега, но до момента се представя изключително добре и мачовете му преминават зрелищно и с голям интерес. От известно време в интернет пространството се въртят различни твърдения, че в даден момент ютюбърът, превърнал се в боксьор, ще се качи на ринга срещу […]

Subscribe US Now