Преслава отпраши на топло, ще покаже на дъщеря си къде е зачената СНИМКА

Още на 1 януари най-голямата фолк звезда Преслава се качи на самолета и отпраши за топла и много любима за нея дестинация. Не, не става въпрос за Дубай, който обикновено по това време подслонява голяма част от родните знаменитости, а за екзотичен Тайланд. 

Остров Пукет изглежда има особен сантимент за певицата, тъй като посещава Тайланд за трети път, а може и повече. Интересен е фактът, че на едно от пътешествията си там е зачената и дъщеря й Паола. 
 

Преслава си е взела цял месец отпуска, но едва ли ще прекара цялото време в Тайланд. Тя и любимият й Павел са наели много луксозна вила, в която ще прекарат десетина дни. Ами, цяла година е работило момичето и може да си позволи сега да се поглези като истинска принцеса. 
В Тайланд певицата е в компанията на Павел и тяхната дъщеричка Паола, която цял живот ще бъде свързана с това прекрасно място. Очаква се Преслава да се върне на клубната сцена в края на януари или началото на февруари./show.blitz.bg
 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата изненада за Алек Болдуин

Семейството на Алек Болдуин се разраства с шеметна бързина – след като преди няколко месеца актьорът посрещна своето седмо дете, сега е ред да се порадва и на внуче. А с такова ще го дари най-голямата му дъщеря Айрленд Болдуин, която е плод на връзката му с холивудската звезда Ким […]

Subscribe US Now