Специалните моменти на Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл вече са обратно в Калифорния при децата си Арчи и Лилибет. Посещението им в Европа – си изключение на игрите Invictus в Дюселдорф, остана извън светлините на прожекторите.
Редица медии предположиха, че херцозите на Съсекс са успели да се видят с братовчедката на Хари принцеса Йожени в Португалия за кратко. Имаше и предположение, че крал Чарлз е успял поне да се чуе по телефона със сина си.
За тези неща няма официално потвърждение. За сметка на това обаче в Instagram се появиха снимки зад кулисите на спортните игри за хора с увреждания. Те са дело на Мисан Хариман – фотограф и близък приятел на Хари, и Меган.
Той е публикувал три кадъра в профила си, които са в черно-бяло и показват двойката в различни моменти. На единия Хари е на сцената и говори пред събралата се публика, на друг виждаме нежната подкрепа на Меган за съпруга й, а на трети – самата нея в разговор с участник в игрите.
Далеч сме от мисълта, че нищо в тези снимки не е предварително уговорено – самият факт, че Хариман е присъствал в Дюселдорф, говори за това, че той е трябвало да снима. И все пак Хари и Меган не разполагат с пиар армиите на Бъкингамския дворец, така че всяка помощ явно е добре дошла.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Здравословните проблеми на една принцеса

Най-обсъжданият член на кралското семейство на Норвегия дори не е сред официално работещите – това е принцеса Марта-Луизе, която тази година ще сключи брак с доста спорната фигура на американец, обявил се за шаман. За сметка на това семейството на брат й принц Хаакон, който е и престолонаследник, рядко влиза […]