Сръбски медии скочиха срещу Преслава, оказа се… ВИДЕО

Голямата ни фолк певица Преслава си навлече гнева на сръбските медии. Те твърдят, че родната ни звезда е окрала тяхната звезда Александра Прийович. 

Сръбските медии излязоха със заглавие: “Българка направи кавър на хита на Прия!”. Преслава “свали” клипа на Александра”, като под “Свали” те намекват, че той е идентичен с оригинала.
Преслава изненада всички с нова колаборация с Торино и Пашата. Те представиха песента “Ако ти върна”, която е кавър на хита “MARS” на сръбската певица. 
 

“Българската певица Преслава Колева Иванова направи кавър на песента на Александра Прийович “MARS”. Преслава изпя хита на Прия от миналата година, но това не е всичко. Българката дори записа идентично видео.
Единственото, което се различава от песента на Александра, е текстът и заглавието, затова Преслава нарече парчето си „Ако ти върна“. Тя изпя този хит с мъжки дует, наричащ себе си “Торино и Пашата”. Не е известно обаче дали Преслава е платила на Прийович за правата да изпълни тази песен”.
Преслава често коментира снимки на колежката си в Инстаграм, с което ясно показва колко много я харесва. А наши източници издадоха, че тайничко се надява да запише с нея дует./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Стряскащо разкритие за семейството на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс винаги е имала обтегнати отношения със семейството си, което отчасти се дължи на ранната ѝ слава, отчасти и на попечителството, на което тя бе подложена години наред. След като обаче успя да си върне самостоятелността, певицата все пак прави опити да се помири с най-близките си. Миналата седмица […]

Subscribe US Now