Защо Хайди Клум остана чисто гола в навечерието на Хелоуин

Спокойно можем да кажем, че Хелоуин е зад ъгъла, защото точно утре ще можем най-после да облечем костюма, който сме избрали за тази година, да излезем и да се забавляваме с приятели.
Бас държим обаче, че избирането на костюм е станало или в последния момент, или просто е било много лесно. Е, при Хайди Клум не е така. Моделът всяка година организира пищно парти по случай Хелоуин и се старае именно тя да бъде с най-пищния и запомнящ се костюм.
Миналата година например се облече като червей, а тази все още не знаем. Клум само загатна, че костюмът ѝ ще бъде много голям и цветен. Можем само да гадаем, разбира се, какво ни готви, но много скоро ще разберем.
За да подгрее атмосферата за Хелоуин, Хайди Клум реши да публикува снимка в профила си в Instagram, на която е легнала върху розов диван. Чисто гола, разбира се, като отново загатва в описанието под снимката, че тази година костюмът ѝ ще бъде огромен.
Предполагаме, че снимката е направена точно преди Хайди Клум да направи финална проба на костюма си, с който ще се появи на 31 октомври.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Бела Хадид проговори за случващото се в ивицата Газа

Дни след атаките на Хамас в Израел на 7 октомври Джиджи Хадид бе една от първите известни личности, която излезе с ясна позиция за случващото се. Моделът с палестински корени изрази категоричната си подкрепа за страната, в която е роден баща й Мохамед, но и осъди зверствата на терористичната организация. […]