Харесвала ли е Лиса Кудроу тялото си в “Приятели”

Дори и най-заклетите фенове на “Приятели” едва ли биха предположили, че Лиса Кудроу се е чувствала уязвима именно в периода, когато сериалът е на върха на всички класации. Въпреки че Моника, Рейчъл и Фийби са вдъхновили (и продължават да вдъхновяват) няколко поколения в модния им избор, актрисата не е възприемала себе като еталон за красота и стил. 
В подкаста Podcrushed Лиса споделя, че сякаш не се е вписвала сред бляскавите си колеги: “Гледайки се в сериала и дрехите, които нося, и после гледайки Кортни и Дженифър… Помислих си: “О, те са разбират от дрехи, така че могат да обсъдят с дизайнера на костюми какво точно искат.”
Лиса Кудроу моли Кокс и Анистън да я придружат до пробните, но дори тогава тя не усеща промяна в начина, по който възприема тялото си, пише Independent.
В годините, когато сериалът е на върха, Дженифър Анистън и Кортни Кокс са правили впечатление със стройните фигури, докато да се впише на снимачната площадка за Кудроу изобщо не е било забавно. “Не че се чувствах ужасно около тях. Но със сигурност монтажът не е бил забавен.”
“Не казвам, че бях с наднормено тегло. Не бях. Просто нямах представа за действителните форми на тялото си”, споделя звездата.
“Всичко е в твоята глава, сама си го причиняваш. Никой не иска да изглеждаш или да си толкова известна като Том Круз. Всъщност, по онова време за мен върха бяха Джулия Робъртс или Мег Райън. И никой не изискваше от мен да изглеждам като тях.”
Но всичко това лека-полека започва да се променя с времето. Щом навършва 40 години, Кудроу открива, разбира и приема себе си повече. “ОК, това съм аз. Точно така изглеждам”, казва актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво да очакваме от „Убийствен влак“ с Брад Пит

В България може и само да си мечтаем за бързо придвижване с влак, но в Япония то е факт от много години. И така например разстоянието от Токио до Киото, което над 500 километра, с влак-стрела отнема само някакви си два часа и половина. За горе-долу толкова време се развива […]

Харесвала ли е Лиса Кудроу тялото си в “Приятели”

Дори и най-заклетите фенове на “Приятели” едва ли биха предположили, че Лиса Кудроу се е чувствала уязвима именно в периода, когато сериалът е на върха на всички класации. Въпреки че Моника, Рейчъл и Фийби са вдъхновили и продължават да вдъхновяват няколко поколения в модния им избор, актрисата не е възприемала себе като еталон за красота и стил. 
В подкаста “Podcrushed” Лиса споделя, че сякаш не се е вписвала сред бляскавите си колеги: “Гледайки се в сериала и дрехите, които нося, и после гледайки Кортни и Дженифър… Помислих си: “О, те са наясно как се правят дрехи, така че могат да обсъдят с дизайнера на костюми какво точно искат”.
Русокосата актриса моли Кокс и Анистън да я придружат до пробните, но дори тогава тя не усеща промяна в начина, по който възприема тялото си, пише Independent.
“Не казвам, че бях с наднормено тегло. Не бях. Просто нямах представа за действителната форма на тялото си”, споделя звездата.
Но всичко това лека-полека започва да се променя с времето. Щом навършва 40 години, Кудроу открива, разбира и приема себе си повече. “ОК е. Точно така изглеждам”, казва актрисата.
“Всичко е в твоята собствена глава, ти сама си го причиняваш. Никой няма нужда да бъдеш Том Круз или толкова известна като него. А за мен по това време това такива бяха Джулия Робъртс или Мег Райън. Всъщност никой не изискваше това от мен”, заявява звездата от “Приятели”.
В годините, когато сериалът е по всички екрани, Дженифър Анистън и Кортни Кокс са правили впечатление със стройните фигури, докато за Кудроу това да се впише на снимачната площадка изобщо не е било забавно. Но все пак се измъква с: “Не че се чувствах ужасно около тях. Монтажът просто не беше забавен, това е сигурно”.
Лиса цветно и с доза хумор описва как е възприемала себе си тогава: “Да, имам различен тип тяло. Просто съм по-едра и понякога дрехите, които носих в шоуто бяха толкова огромни… Беше такъв момент, в който ги прегърнах и двете (Анистън и Кокс), но сякаш бях без ръкави. Сякаш ги погълнах живи”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко скандална е новата биография на Меган Маркъл

Две седмици преди рождения ден на Меган Маркъл на пазара излезе поредната книга, посветена на нея и връзката й с принц Хари, както и с английското кралско семейство. Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors (“Отмъщение: Меган, Хари и войната в Уиндзор”) вече е бестселър на Sunday Times. […]

Subscribe US Now