Алекс Гърдева имала връзка с аристократ, получила от него за подарък… СНИМКИ

След като стана ясно, че избира Виктория Капитонова за своя дама, Виктор Стоянов завихри сериозни коментари в социалните мрежи, които обаче, взеха връхната си точка малко след финала, когато на партито той се появи в опасна близост до Алекс Гърдева.

Заговори се, че двамата имат връзка, но това, което се появи сега, като факт, в публичното пространство, със сигурност ескалира още по-бурни реакции във виртуалното пространство.
Ето я голямата цел на Алекс Гърдева от “Ергенът” СНИМКИ
Оказа се, че бившето гадже на психоложката й е правил много скъпи подаръци. Алекс имала 7-годишна връзка с мъж на име Фредерик от Швеция. Когато се запознават в Мадрид, брюнетката била във връзка с друг.

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Александра Гърдева (@aleksandra_gardeva)

“Един ден видях една много готина кола и исках да се снимам пред нея, но той ме видя и ме покани да се снимам вътре. Тогава си помислих, че е тотален ненормалник, много се притесних”, разказва Алекс, а останалото е история.
Няма да повярвате какво се случва с Александра след края на “Ергенът”
Въпросният мъж подарил Ferrari на Алекс. Бил със сериозно потекло, а семейството му одобрили напълно връзката им. Алекс обаче къса с Фредерик, защото се влюбила в друго момче.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Александра Гърдева (@aleksandra_gardeva)

“Бях млада и много глупава, и срещнах едно българско спортистче… колата не ми я даде, но имах два бизнеса от него, които не ги взе”, разказа Алекс. Шведът днес е щастливо женен, а Алекс се познава с жена му и дори поддържат приятелски отношения./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Катето Евро и Марта Вачкова се изгавриха брутално в това ВИДЕО със...

Катето Евро и Марта Вачкова пак избиха рибата! Знаете, че когато се съберат на едно място, няма как да е скучно. Със заразително чувство за хумор актрисите направиха на пух и прах родните реклами. И как само! С чувство за оригиналност Катето Евро и Марта сготвиха обяд, но решиха успоредно да […]

Subscribe US Now