Какво ще накара Ед Шийрън да спред с музиката

Безспорно Ед Шийрън се намира в може би най-тежкия период от живота си. През последните няколко години той загуби един от най-добрите си приятели, а наскоро и баба си.
Съпругата му Чери пък бе диагностицирана с рак по време на втората ѝ бременност, което само утежни личните неволи на изпълнителя. За капак на всичко в момента Ед Шийрън е подсъдим по дело за плагиатство.
Изпълнителят се защитава пред съда по обвинения, че е плагиатствал от парчето на Марвин Гей “Let’s Get It On”, за да напише хита си “Thinking Out Loud”. Към момента не се знае какъв ще бъде изходът от дело, но Шийрън ясно е заявил какво ще се случи, ако го загуби.
Според HYPEBEAST, попитан от адвоката си какво ще направи, ако бъде признат за виновен, Ед Шийрън е заявил, че ще спре с музиката. “Ако това се случи, приключих – спирам”, е бил отговорът на изпълнителя.
Той е заявил също така, че намира за обидно цял живот да работи като музикант и текстописец, за да бъде всичко това омаловажено. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Девствената Елвира от "Ерегнът" се сгоди за... СКРИЙНШОТОВЕ

Спомняте ли си притеснителката Елвира от първия сезон на риалити формата “Ергенът”, която взриви родния ефир с признанието, че е все още девствена?! Е, няма и помен от стеснителната девойка, която веднага след шоуто намери любовта.  Риалити звездата е предприела сериозна крачка с любимия си и вече плануват бъдещата си […]

Subscribe US Now