Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

Не може да се отрече, че любовният живот на родния ни тенисист Григор Димитров вълнува феновете му дори повече от успехите му на корта. А той е доста шарен и интересен, като до момента е имал връзки не с една и две известни красавици.
Той ходеше руската тенис звезда Мария Шарапова от края на 2012 г. до раздялата им през юли 2015 г. След това започна да се среща с певицата Никол Шерцингер през 2016 г. Освен това имаше слухове, че е имал кратък роман със Серена Уилямс в началото на 2012 г.
И въпреки че последно за негова официална приятелка се смяташе Лолита Османова, Григор Димитров всъщност отдавна не се е появявал в нейна компания. Това, както и откровенията за връзките на Лолита в социалните мрежи отдавна кара хората да си мислят, че вече не са заедно. И макар никой от двамата все още да не е потвърдил или отрекъл тази информация, през последните дни упорито се говори, че родният тенисист има нова приятелка.
Григор Димитров даде нов повод да се обсъжда  любовния му живот, след като една много привлекателна дама беше забелязана в ложата му на един от последните му мачове с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид. Става дума за румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci. Според Essentially Sports, освен в ложата, двамата по-късно отново са засечени заедно на вечеря.
34-годишната Мадалина е познато и коментирано име в спортния свят, поради факта, че е имала връзки с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време дори успя да омая и Леонардо ди Каприо. Мадалина Геня живее в Италия от 15-годишна. Има едно дете – момиче от връзката й с композитора Матей Стратан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мишки, лицемери, елементарни частици: грозни обиди разлюляха "Сървайвър"!

Страховити обиди полетяха в „Сървайвър“ точно преди финала на 16 май. Канонадата стартира дизайнерът Едис като стреля жестоко срещу футболиста Цецо и студентката Ермина. Екскурзоводката Геновева го подкрепи. Моделиерът избухна, след като Цецо и Ермина прецакаха общия им съюзник в риалитито – брокера Павел и го пратиха на Острова на […]

Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

От доста време се говори, че Григор Димитров и Лолита Османова вече не са заедно. В последната година двойката често споделяше снимки заедно, но това вече не е така. За сметка на това се заговори за нова жена в живота на най-добрия български тенисист.
Гришо доста често започна да се появява в публикациите на Самар Джашан Сатамиан. Художничката от йорданско-палестински произход дори качи снимки, на които е с Григор и му подарява портрет… на самия него.
В друга нейна публикация в официалния й профил в Instagram го виждаме на посещение в студиото й. 31-годишният тенисист пък няколко пъти споделя в сторита в своя Instagram кадри със Самар. Дали двамата имат връзка се питат от “7 дни спорт”.
Според нас отговорът е “не”. Очевидно Димитров и Сатамиан са в чудесни отношения, а той е почитател на изкуството й. Защото на личния сайт на художничката виждаме, че тя работи в Дубай, омъжена е и има две деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили Тротинетката пак изтрещя: Искам всяка вечер да спя с различна жена, пръскам с лют спрей хейтърите и...

Колко още може да скандализира Емили Тротинетката? Това е по-скоро риторичен въпрос предвид факта, че за блондинката това е ежедневие. Наскоро Емили Йорданова, както е името й, бе заснета за кой ли път да препуска с бясна скорост по Южната дъга на столицата, а клипчето трупа умопомрачителна бройка гледания в мрежата. […]

Subscribe US Now